Forskellige begivenheder

Her er en buket af billeder fra Partysanernes musikalske univers. På et af billederne er Partysanerne suppleret med Kim Calov på guitar.

Koncert ved Rødovre Centrum

Her er billeder fra en koncert ved Rødovre Centrum, hvor vi var hovedattraktion på en skøn forårsdag.

Rebound koncert i Faaborg

I årene fra 2006 og frem spillede Jan Michael og jeg sammen med Kenneth Aagaard (trommer), Julie Bendt (Jan Michaels datter på lead vocal og guitar) og Bo Bækkelund (min søn på bas) i det talentfulde countryband Rebound. Her er billeder fra en koncert på torvet i Faaborg i 2010.

Strynø majtræfest

Strynø-folket forstår at feste, og de gør det hver gang, der er lejlighed til det. Partysanerne har medvirket mange gange.

Knuds 60-års smølfefest

Da min gamle nabo, ven og skolekammerat holdt fødselsdag i Skaarup, måtte vi acceptere at blive udstyret med (tvivlsomme) smølfehuer. Men det ødelagde bestemt ikke festen, som var både løssluppen, fugtig og fornøjelig. Vi har efterfølgende spillet for familien flere gange.

Fest på sydfyn

Her er vi i Haagerup Forsamlingshus – et nybygget sted, da de oprindelige bygninger blæste omkuld i en af de store storme. Dejligt sted.

Familiefest i Lindved

Vi var i flere år fast “husorkester” hos en familie, som holdt størstedelen af sine familiefester i Lindved nord for Vejle.

Fødselsdagsfest

Her spiller vi til en fødselsdag i et privat hjem i Nyborg – festligt og fornøjeligt.

Fest i Fraugde gamle skole

Disse billeder er fra omkring 2005 – fra den periode, hvor Partysanerne indledte deres “kamp for bedre festmusik”. En kamp, der hurtigt blev vundet.

Svendegilde på Østfyn

Disse billeder er efterhånden over 10 år gamle, men stemningen er stadig et godt billede på festerne i dag. Altid fuld fart og gang i den!

Halbal i Nyborghallen mit drum und dran

Disse billeder er fra den periode, hvor Kenneth Aagaard var med på trommer – frem til 2006.